De 1 april grappen van vorig jaar

Het gebeurt wel vaker dat er selectie opdrachten voor XP te doen zijn, maar vorig jaar was dit wel een hele aparte Roamler opdracht. De Roamlers moesten namelijk aangeven hoe vaak ze sporten, wat ze aan sport deden en welke voetbal club favoriet was. Ofschoon je normaal gesproken een passend antwoord krijgt van Roamler kreeg je nu wel heel bijzondere antwoorden. Gaf je namelijk aan dat je 3 maal of vaker sport per week dan kreeg je een berichtje dat je niet aan sport deed. Gaf je aan dat je aan hardlopen doet krijg je de vraag waarom je aan ballet doet en gaf je vervolgens een voetbalclub aan dan maakte hij er Cambuur van…

SleepTicketszzz
Maar dat waren niet de enige grappen die er gemaakt werden. Zo kwam CheapTickets op het idee om mensen ontspannen te laten vliegen. Zo konden passagiers vanaf heden verdoofd vliegen onder de naam SleepTicketszzz. Vliegen is namelijk niet alleen rozengeur en maneschijn, aldus de vliegticketverkoper. “Irritaties van medepassagiers, een lange zit, weinig ruimte, vliegangst en de onvermijdelijke jetlag kunnen een lange vliegreis tot een ware nachtmerrie maken.” Om passagiers onder zeil te krijgen, heeft het bedrijf samen met Aeromexico voor een nieuw ontwikkelde vorm van anesthesie gezorgd. Het verdoofd vliegen bevindt zich nog wel in een testfase.

Steun voor mannen
Lingerieketen Hunkemöller introduceert een sport-bh speciaal voor mannen. Hiermee kunnen mannen voortaan hardlopen zonder last te hebben van hun ‘man boobs’.
De bh’s worden vanaf het einde van de zomer verkocht voor 34,99 euro. Ze zijn dan verkrijgbaar in drie ‘levels’ (gebaseerd op de intensiteit van de workout) en in vier maten: S tot en met XL.

Honda Horn Emoji
Hoewel Honda geen techbedrijf is, zijn emoji wel best tech dus we noemen ‘m toch: de Honda toeter-emoji. Een stuur vol emoji-knopjes zodat je altijd kan claxonneren met de emotie die je wil overbrengen.

(bron nu.nl en Roamler)

Ben jij al in de maling genomen of ben je van plan zelf een grap uit te halen?