Campina Open Boerderijdagen op 26 mei of 5 juni 2017

Campina Open BoerderijdagenHet is al weer een paar jaar geleden dat we naar een Campina Open Boerderijdag zijn geweest. Het heeft wel een indruk achtergelaten, een echt melkveebedrijf, echte koeien, echte kalfjes en echte koeienvlaaien. Ook werden er vele activiteiten door de boer en zijn gezin georganiseerd. We konden een nep koe melken en dat viel nog niet mee. Gelukkig wordt er eindelijk weer eens een Campina Open Boerderijdag georganiseerd bij ons in de buurt. Daar gaan we zeker op de vrijdag-na-Hemelvaart op de fiets heen met drie dochtertjes.

De Campina Open Boerderijdagen 2017
Op vrijdag 26 mei en maandag 5 juni 2017 openen dit jaar meer dan zestig boerenfamilies gratis hun deuren, zodat belangstellenden zelf kunnen zien én beleven waar de melk vandaan komt. Er worden rondleidingen op het erf en in de stallen gegeven, je kunt Campina producten proeven bij de zuivelbar en er worden leuke spellen als ‘Skippy koe racen’ en ‘Boerenmeerkamp’ georganiseerd. Het programma kan iets verschillen per deelnemende boerderij.

app-phonesWaar wordt een Campina Open Boerderijdag georganiseerd?
Via de Boerderijzoeker is eenvoudig op woonplaats of postcode te zien of er een Campina Open Boerderijdag bij je in de buurt wordt georganiseerd. Download de Campina app, bezoek de Campina Open Boerderijdag en ontvang een cadeautje van ons: het tweede kaartje GRATIS voor… een verrassingspark! En ook zijn de geld-terug-acties van Campina Eurosparen handig in te zien.

Ben jij wel eens op een echte boerderij geweest?

Bron foto’s Campina

Linda Meester