OERRR vakantieboekje

Ontdek de natuur samen met je (klein)kinderen met OERRR.
OERRR is het onderdeel van Natuurmonumenten dat speciaal gericht is op kinderen. En nu kan je een gratis vakantieboekje aanvragen met 25 tips, ideeën en natuurweetjes. Met dit boekje (her)ontdek je de natuur dicht bij huis en het wordt buiten nog leuker! Ga op Fotosafari of knutsel een vlinderkroeg en ze willen zeker modder racen! Hoe leuk is dat. Oerrr vakantieboek

Lid worden van OERRR

Ook kan je als je het heel leuk vindt lid worden van OERRR. Daar hebben ze speciale “abonnementen” per leeftijd. Er zijn drie leeftijdscategorieën: 0-3 jaar, 4-8 jaar en 9-12 jaar. In iedere leeftijdscategorie bieden ze passende activiteiten aan in-en-met de natuur voor €1.25 per maand. Een korte beschrijving wat je bij een leeftijdsgroep kan verwachten:

0-3 jaar:

 • Boom van OERRR: je krijgt een uitnodiging om in 1 van de bezoekerscentra een eigen boom op te halen, met certificaat. Zo groeien de natuur (de boom) en uw kind tegelijk op.
 • Kaarten van OERRR: Je krijgt ieder seizoen 4 kaarten die de zintuigen van je kindje prikkelen, ook krijg je een verhaal per mail die bij de kaarten hoort.
 • Nieuwsbrief en OERRR.nl: Net voor elke schoolvakantie ontvang je een nieuwsbrief met extra inspiratie, speel- en knutseltips.

4-8 jaar:

 • Kist van OERRR: Een stoere kist van stevig karton ontvang je om al je gevonden schatten uit de natuur te bewaren. Er zit zelfs een geheime bodem in, en je krijgt er stickers bij om hem te versieren.
 • Pas van OERRR: Een officiële pas hoort er echt bij, je kind zijn naam + geboortedatum staat erop en hiermee krijg je korting op heel veel activiteiten zoals insectenhuisje bouwen of op watersafari gaan.
 • ING Wilde Buiten Dagen: Gratis toegang tot een dag vol uitdagende activiteiten in de herfstvakantie. We gaan hout snijden, zelf vuur maken, wedstrijdjes organiseren over een boomstammenparcours en nog veel meer! Als OERRR kind ontvang je een persoonlijke uitnodiging
 • Kaarten van OERRR: Elke seizoen krijg je ontdekkingskaarten in de bus met opdrachten spelletjes en natuurweetjes.
 • Nieuwsbrief en OERRR.nl:  Als je je OERRR kaarten hebt ontvangen krijg je ook mail met daarin extra tips over de kaarten. Ook ontvang je voor elke schoolvakantie een mail met extra inspiratie, speel- en knutseltips.

9-12 jaar:

 • Survivalpack:  een stoere survivalpack die je met de karabijnhaak aan je broek vastmaakt. Je kan er van alles in meenemen zoals je zakmes, kompas en vergrootglas. Laat het avontuur maar beginnen!
 • Pas van OERRR:  De officiële, unieke pas van OERRR met de naam en geboortedatum van je kind. De pas geeft korting op coole activiteiten, zoals: wild spotten of leren overleven in de natuur.
 • ING Wilde Buiten Dagen: Gratis toegang tot een dag vol uitdagende activiteiten in de herfstvakantie. We gaan hout snijden, zelf vuur maken, wedstrijdjes organiseren over een boomstammenparcours en nog veel meer! Als OERRR kind ontvang je een persoonlijke uitnodiging
 • Kaarten van OERRR: Elk seizoen ontvangt je kind een set expeditie kaarten met opdrachten, natuurweetjes of experimenten.
 • Nieuwsbrief en OERRR.nl:  Als je je OERRR kaarten hebt ontvangen krijg je ook mail met daarin extra tips over de kaarten. Ook ontvang je voor elke schoolvakantie een mail met extra inspiratie, speel- en knutseltips.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze blog,OERRR het vakantieboekje is gratis aan te vragen. Wil je meer weten over OERRR of het je (klein)kind geven/cadeau doen dat kan via de site van Natuurmonumenten.

Heb jij al eens gehoord van OERRR?

Bron afbeeldingen: Natuurmonumenten