Persberichten Vrijdag #3-2018

Toverland onthult: in het nieuwe entreegebied Port Laguna kan écht getoverd worden
Attractiepark Toverland wordt dit jaar maar liefst anderhalf keer zo groot. Op zaterdag 7 juli 2018 opent het nieuwe themagebied Avalon én een nieuw entreegebied. Vandaag presenteerde Toverland de plannen voor het nieuwe entreegebied, dat Port Laguna komt te heten. In dit verblijfsgebied staat de magie centraal: met een toverstaf kunnen bezoekers hier écht toveren. De Via Magia, de boulevard van Port Laguna, leidt de bezoekers vervolgens naar de overige themadelen van het attractiepark. Port Laguna wordt het hart van Attractiepark Toverland: het centrale begin- en eindpunt van de dag. Het entreegebied is vormgegeven als een idyllisch havenstadje met azuurblauw water, een strand en een boulevard vol bedrijvigheid. Aan de boulevard komen shops, horecapunten, shows, spellen, toverkunst en een iconische vuurtoren. Volgens Caroline Kortooms, Algemeen Directeur, wordt het “een plek waar onze gasten graag vertoeven. Vol warmte, kleur, ontspanning en magie.” Vanuit Port Laguna kunnen de gasten vervolgens op ontdekkingsreis naar de overige werelden van Toverland.
Duckstad familie krijgt SuperSpetters zwemles!

In de nieuwste samenwerking tussen The Walt Disney Company en de KNZB wordt de familie van Donald Duck geïntegreerd in de zwemlesmethode van de Nederlandse zwembond. De samenwerking uit zich binnen de zwemlesmethode SuperSpetters in een beloningssysteem dat perfect aansluit op de belevingswereld van zwemleskinderen: een Donald Duck Junior boek met beloningsstickers, medaille én een KNZB zwemdiploma met Duckstad karakters. De neefjes en nichtjes van Donald Duck nemen de kinderen mee gedurende het zwemlestraject. Ook zij leren zwemmen volgens de SuperSpetters methode en beleven tijdens de zwemlessen verschillende avonturen. Meester Warbol neemt de ouders mee tijdens het zwemlestraject, hij legt uit wat de ouders te wachten staat en wat het kind leert tijdens de zwemlessen. Algemeen directeur van de KNZB, Jan Kossen is trots op de samenwerking: “SuperSpetters bestaat in april 2018 vijf jaar. We zijn dan ook erg blij dat we dit jubileum kunnen vieren met Disney. Donald Duck spreekt de zwemlesdoelgroep aan, wij verwachten dat deze samenwerking nog meer zal bijdragen aan het plezier in zwemles en de bekendheid van SuperSpetters.” Disney’s samenwerking met de KNZB is onderdeel van de belofte van het entertainmentbedrijf om haar verhalen en karakters in te zetten om gezonder leven makkelijker en leuker te maken voor families. Door Duckstad karakters te integreren in de zwemlesmethode zorgt Disney ervoor dat leren zwemmen nog leuker wordt. De keuze voor de Duckstad karakters en specifiek familie Duck spreekt voor zich, met wie beter kun je leren zwemmen dan met deze populaire eendenfamilie!

Kleine zeehond zoekt een vriend

De kleine zeehond Kai ziet dat het hek van zijn hok open is blijven staan. Hij gaat op ontdekking door de dierentuin en leert veel andere dieren kennen. Sarah Herzhoff & Dorothea Ackroyd | € 5,99
ISBN 978 90 206 7869 7

VERKLAAR ELKAAR DE LIEFDE MET EEN POSTER VAN PRINTCANDY

Printcandy, de webshop voor gepersonaliseerde prints en posters, heeft voor alles wat je liefhebt een passende poster. Creëer een prachtige herinnering voor jezelf of je partner van al het moois dat jullie samen delen. Leg de datum van jullie trouwdag of eerste ontmoeting vast in een print of zeg met krachtige woorden hoeveel je van iemand houdt! Ook voor een moeder of vriendin maak je bij Printcandy in een handomdraai een unieke gepersonaliseerde Tekst Poster waarvan je direct ziet hij hoe eruit komt te zien. Happy Valentines Day. 14 februari is dé dag om je liefde in het zonnetje te zetten met een gepersonaliseerd cadeau. Uiteraard met een cadeau voor ‘the one and onlyʼ, maar ook je moeder of een vriendin kan je op deze dag met een poster laten weten hoeveel ze voor je betekenen. Daarom heeft Printcandy een Valentijns Poster voor iedereen. Bij de Family Prints vind je ook een poster voor je BFF, voor opaʼs en omaʼs en zelfs aan een cadeautje voor juf en meester is gedacht.

Eindelijk een smart fietsje dat echt meegroeit

Met veel lef en alle tijd om te oefenen staat hier zomaar een nieuwe generatie behendige fietsers op. Een generatie, die al op jonge leeftijd geprikkeld is om lekker te bewegen en zelfvertrouwen op te bouwen. En dat dankzij een degelijk, oersterk maar vooral doordacht karretje.