Over ons

Thuisleven is een webblog dat zich richt op ons leven in-en-om huis. Je kunt hier dan ook alles vinden over lifestyle, vakanties, dagjes uit, lifehacks en alle andere dagelijkse beslommeringen. Met het grote aantal kinderen binnen de groep wijden we ook hier met grote regelmaat aandacht aan. Kortom Thuisleven is een veelzijdig blog dat zich blijft vernieuwen!

Wie zit er achter Thuisleven?
Thuisleven is in juli 2015 opgericht door Linda en Miranda. Wij kennen elkaar al ruim 12,5 jaar en door onze partners, kinderen, interesses en dagelijkse bezigheden is het contact zelfs zo intens dat we de meeste ins en outs van elkaar wel kennen. Deze krachten hebben we samen gebundeld.

Linda: 
Ik heb de opleiding Jeugdhulpverlening en Bachelor of Laws (criminologie/ jeugdrecht) gevolgd. Ik ben 12,5 jaar getrouwd met een zelfstandig ondernemer en wij hebben drie dochters. Ik publiceer al sinds 2013 bij verschillende blogs. Bij Thuisleven schrijf ik over de wereld om ons heen, nu we er met het gezin steeds vaker op uit trekken. Zaken die mij bezighouden als (lees-)ouder of maatschappelijke initiatieven die op mijn pad komen.
Linda Meester (1975) mijn blogs lees je hier.

Miranda: 
Partner, moeder van 2 jongens en 2 meiden, thuisblijfmoeder, sta graag voor de camera als model, actieve vrijwilliger op school en ik vind het heerlijk om soms even te ontsnappen aan alles door een dagje weg te gaan (of zelfs wat langer).  Mijn blogs lees je hier.

Wie schrijven er in ons team?
Ofschoon Linda en Miranda heel erg veel te vertellen hebben over alle dagelijkse bezigheden, vinden ze het ook heel fijn om anderen aan het woord te laten op het platvorm van Thuisleven. Wij stellen ze graag aan u voor:

rmwz:
Ik ben getrouwd en samen met mijn man zijn we de trotse ouders van een lief kleutermeisje en een heerlijke peuterdame. Op de dagen dat ik niet naar mijn werk ga, hoef ik mij thuis niet te vervelen. Naast het zorgen voor mijn gezin en het huishouden ben ik er ook graag voor anderen. Ik kan erg genieten van de gezinsmomentjes, een spelletje doen, wandelen in de natuur, knutselen aan de keukentafel. Daarnaast maak ik ook graag foto’s en als ik zin heb in wat lekkers dan duik ik de keuken in om wat te gaan bakken. Wanneer ik tijd over heb kruip ik graag met een boek op de bank. Mijn blogs lees je hier.

newsummitlife:
Mijn blogs lees je hier.

Marjo:
Ik ben getrouwd met peter, en trotse moeder van 3 kids. Jonathan (2010), Rhodé (2011) en Sarah (2013). Ik ben een bewuste thuisblijfmoeder, en geniet er enorm van. Ik hou enorm van koken en bakken en probeer graag nieuwe dingen uit. Ik hou van foto’s maken, lezen, en gezelligheid! Gezelligheid is met de kinderen knutselen, bakken, lezen, spelletjes doen en er buiten op uit gaan! Op school en de speelzaal help ik zoveel als ik kan! Mijn blogs lees je hier.

Marieke:
Ik ben getrouwd met Arjan en moeder van 2 kinderen, Elin (oktober 2013) en Joas (oktober 2015). Overdag geniet ik van mijn 2 kinderen en doe het huishouden. Ik knutsel graag met mijn kinderen of ik bak bijvoorbeeld lekkere cupcakes. En tijdens mij me-time-momentjes haak ik graag, lees een boek, of doe een spelletje met mijn man. Mijn blogs lees je hier.

Kwartetmama:
Getrouwd en moeder van een vrolijk kwartet. Als ik niet voor mn 4 kids zorg ben ik aan het werk in de zorg. Haken, lezen en spelletjes doen met de kids vind ik leuk! Stilzitten komt niet in mijn woorden boek voor  Mijn blogs lees je hier.

Jomein:
Ik ben getrouwd en de trotse moeder van 2 zoontjes van 4 en 1. De zorg voor hen combineer ik met o.a. een promotieonderzoek op het terrein voor oude geschiedenis, vrijwilligerswerk voor een Haags Hofje en een speelotheek in Delft en natuurlijk met schrijven voor Thuisleven! (Kinder)boeken recenseren vind ik leuk, maar ik schrijf ook graag over uitjes, speelgoed en over dingen die het dagelijks leven als moeder net wat makkelijker maken  Mijn blogs lees je hier.

WildThinge:
Ik ben moeder van twee Wildebrassen die ik opvoed met een vleugje Montessori, Antroposofie en Magie. Ik ben een creatieve duizendpoot met een zwak voor Fantasy, Science-fiction en sprookjes. Mijn blogs lees je hier. Inge is ook te volgen op My Beautiful Wild Things

Linda:
Moeder van een ondernemende maar lieve tweeling (2013) Lucas & Eva, huismoeder, houdt van knutselen met en voor de kinderen maar ook andere creatieve dingen, koopjesjagen, uitstapjes, uit eten gaan.
Chantal:
Trotse moeder van dochtertje Tess (2016), werkt met veel liefde in de ouderenzorg,  houdt van wandelingen maken met Mechelaar Max, gezelligheid, koken, eten, ontspannen, reizen, sport, health en vooral Chocolade addicted..

De blogs van Linda & Chantal lees je hier.
Ze zijn ook te volgen als Lifestyle Mommy’s

Gastbloggersthuisleven:
Hier staan blogs van personen die graag anoniem willen blijven of van bedrijven/ initiatieven die iets willen delen.
Deze blogs lees je hier.

Archieven

Categorieën

  • Geen categorieën