Samenwerken / contact

Thuisleven (augustus 2015) heeft tot op heden een explosief stijgende lijn in het aantal unieke bezoekers per maand (zo halen wij de 15.000 unieke bezoekers makkelijk per maand). Tevens zien wij (Linda & Miranda) een groep vaste lezers op ons weblog af komen. Daar zijn wij uiteraard trots en dankbaar voor. Deze mensen bieden wij graag elke dag nieuw content aan.

Bent u op zoek naar promotie voor uw bedrijf of producten, misschien kan Thuisleven u daarbij helpen. Wij vinden het namelijk leuk om nieuwe artikelen te promoten, een bezoekje te brengen aan uw museum, speeltuin en of…. you name it…

Denkt u dat Thuisleven past bij uw bedrijf, schroom dan niet om een mail te sturen naar thuisleven@gmail.com met uw wensen en/of ideeën. Dan zullen wij gaan kijken hoe wij de webshop, het bedrijf, het artikel of wat dan ook kunnen promoten aan ons sterk groeiend aantal lezers. Ook kunt u dit e-mailadres ongevraagd toevoegen aan uw perslijst. Op vrijdag maken wij een selectie van een aantal persberichten in onze Persberichten Vrijdag blog (indien wij uw bericht hiervoor selecteren krijgt u hier uiteraard bericht over).

Contactgegevens: (ook voor persproducten, prettig is dan wel een begeleidende brief met contactgegevens.)

Miranda de Jongblog feestje favoriet
Kantklosterstraat 10
6043RC Roermond

Linda Meester
Hilversum

 

Archieven

Categorieën

  • Geen categorieën