Geld terug acties

De lopende 100% cashback geld-terug-acties en niet goed geld terug acties ( n.g.g.t.) in een handig overzicht. De kortingsacties zijn onderaan deze pagina te vinden.

Lopende Geld-terug-acties

Niet tevreden, Geld terug!

Hiervoor is vaak een reden nodig waarom je niet tevreden bent

Mocht u een (niet tevreden-) geld terug actie gevonden hebben die hier nog niet tussen staat dan horen wij dat graag zodat deze toegevoegd kan worden aan het lijstje. thuisleven@gmail.com

Verlopen acties

Geld Terug Acties zullen verwijderd worden (in zijn geheel) van de site om het zo overzichtelijk te houden. Soms kan de kassabon tot wel twee weken later nog ingediend worden.

Mocht u een (niet tevreden-) geld terug actie gevonden hebben die hier nog niet tussen staat post dit dan hieronder. Wij zullen alle (niet tevreden) geld terug acties die 100% uitbetaald worden hierboven meenemen in onze lijst. De overige geld terug kortingsacties kunt u in de reacties lezen.

Grote kleine letters

Mocht uw aanvraag afgekeurd worden of u problemen ondervinden met het indienen van uw geld-terug-actie, neem dan contact op met de klantenservice van het organiserende bedrijf. Hoe graag wij ook zouden willen, Thuisleven is hier geen partij in. Wij proberen enkel een zo volledig mogelijk overzicht van lopende acties bij te houden.

 

 

 

Archieven

Categorieën

  • Geen categorieën